Interieurstyling

Uitleg

Je woning is een verlengstuk van jezelf, een goede inrichting vertelt iets over de bewoners van de woning. Balans speelt een belangrijke rol, de indeling van het vertrek, kleur, materiaal, meubels en accessoires, de juiste verhouding geeft de optimale sfeer.

Anne styling adviseert bij de styling van je woning. Anne Styling maakt een inrichtingsplan voor je nieuwe huis, slaapkamer of kinderkamer, het kan allemaal. Wil je je huis verbouwen, of een nieuwe indeling of ben je toe aan nieuw meubilair of een compleet nieuwe stijl of kleuradvies en kom je er niet uit, bij Anne Styling kun je terecht voor al je interieurvragen.

Ik maak voor jou een persoonlijk moodboard, 2D plattegronden of 3D visualisaties, zo laat ik je zien wat er allemaal mogelijk is. Zeker bij nieuwbouw projecten geeft een 3D visualisatie een mooie impressie. Vind je het lastig om in het grote aanbod aan woonwinkels je keuze te maken dan kun je mij inhuren als personal shopper.

Annemarie

Annemarie in 't Hout, de drijvende kracht achter Anne Styling is bijzonder creatief. Haar stijl onderscheidt zich door de mix van stijlen, kleuren en materialen. Zij creëert een huis waar je je thuis voelt.