Woning Elst (Gelderland)

De begane grond van deze woning bestaat uit meerdere aangesloten ruimtes. De ruimtes staan met elkaar in verbinding maar hebben ieder een eigen functie. De eetkamer en keuken verbinden het woongedeelte met de tuinkamer. Dankzij de prachtige lichtinval functioneert de tuinkamer ook als werkkamer. Door het gebruik van lichte kleuren en praktische opbergruimtes, valt het niet direct op dat hier een werkruimte is. De rode bank in de woonkamer is een echte eye-catcher.

De achterwand in de slaapkamer heeft een speels effect door de 3d wand. De kleur op de muur is deels doorgetrokken op het plafond, waardoor het lijkt alsof het bed in een nis staat. De logeerkwamer is in Japanse stijl ingericht.

woonkamer woning elst
zithoek woning elst
eethoek woning elst
keuken woning elst
keuken woning elst
IMG_0756.JPG
IMG_0698.jpg
IMG_0277.jpg
IMG_0577.jpg
IMG_0126.jpg
IMG_0127.jpg